Cursuri Facultatea de Drept
31 posts • Page 3 of 4 • 1, 2, 3, 4
Re: Cursuri Facultatea de DreptCursuri anul 1, drept
You do not have the required permissions to view the files attached to this post.
Re: Cursuri Facultatea de DreptMai am cursuri din anul 1 drept, dar oricat le-as comprima mai mici de 300 kb nu le pot face...si astfel nu le pot atasa...Ce pot sa mai fac?
Re: Cursuri Facultatea de DreptCat au cursurile tale? Eu pot sa iti dau mai mult spatiu daca vrei sa ne ajuti.Cat spatiu ti-ar trebui?
Ajuta la crearea unei comunitati puternice a studentilor galateni.Orice curs ai prin calculator poate folosi unui alt student. Acum ai posibilitatea de atasa cursuri la mesajele tale de pe forum.
(Link-ul este ascuns pentru cei neinregistrati.Va rugam sa va inregistrati sau sa va autentificati pentru a vedea link-ul)
Re: Cursuri Facultatea de Dreptgrile la elemente de drept civil are cineva?dau la schimb cursuri si grile AP! Am nevoie urgentttttttttt!
Re: Cursuri Facultatea de DreptId-ul meu alex17872003 daca are cineva grile de "elemente de drept civil" dragu cretu
Re: Cursuri Facultatea de Drept
Intai imi cer scuze pentru intarzierea cu care raspund, dar am fost foarte ocupata si nu prea am avut timp sa mai intru pe forum decat, iar atunci cand am intrat a fost pentru putin timp... Am si cursuri de 2,5 mega dar si de 1,9 mega...Am 9 cursuri din anul 1, din care 2 am pus deja... acum am sa pun 2 seturi de teste grila la drept civil - persoanele. You do not have the required permissions to view the files attached to this post.
Re: Cursuri Facultatea de Dreptare cineva cursurile la drept administrativ I ? ( ap anul 1,sem 2) help!
Re: Cursuri Facultatea de Dreptbuna!!! daca are cineva teste rezolvate la economie politica din anul I, as dori si eu! multumesc!
Re: Cursuri Facultatea de Dreptare cineva cursurile la protectia juridica a drepturilor omului? AP/anul 1/sem 2? pls
Re: Cursuri Facultatea de Dreptbuna ....va rog daca are cineva intrebarile la teoria generala si sociologie anul 1- drept !?
va multumesc
31 posts • Page 3 of 4 • 1, 2, 3, 4