Fast and Furious 4

Actiune,psihologice,seriale

Fast and Furious 4

Postby megastar on Fri Jan 23, 2009 7:40 pm

Fast and Furious se va lansa in cinematografele din intreaga lume pe 3 aprilie, anuntandu-se inca de pe acum un mare succes in box-office in 2009. Vin Diesel (Dominic Toretto) si Paul Walker (Brian O'Conner) fac din nou echipa in cea de-a patra parte a popularei serii impreuna cu actritele Michelle Rodriguez si Jordana Brewster.
Atat pe strazile din Los Angeles, acolo unde a inceput totul, cat si in desertul din Mexic, actiunea filmului se deruleaza la o viteza uimitoare.
Probabil cea mai cunoscuta serie de filme cu si despre masini, Fast and Furious este un film dedicat situatiilor limita cu multi cai putere si adrenalina. Data premierei in cinematografele din Romania va fi tot 3 aprilie.

Sursa: IMDB, Hit.ro

In afara de Tokyo Drift nu prea mi-a placut seria.Deloc.
Ajuta la crearea unei comunitati puternice a studentilor galateni.Orice curs ai prin calculator poate folosi unui alt student. Acum ai posibilitatea de atasa cursuri la mesajele tale de pe forum.
(Link-ul este ascuns pentru cei neinregistrati.Va rugam sa va inregistrati sau sa va autentificati pentru a vedea link-ul)
megastar
Site Admin
Site Admin

Lei: 4285
Facultatea: Mecanica

Re: Fast and Furious 4

Postby goron on Fri Jan 23, 2009 10:19 pm

Daca tot ai zis de filme cu masini,cu toate ca nu e chiar exacta comparatia,prefer seria de filme Taxi (mai putin remake-ul facut de americani).
The worst foe lies within the self...
goron
Moderator
Moderator

Lei: 1574
Facultatea: Nave(gata)

Re: Fast and Furious 4

Postby dalethion on Tue Feb 03, 2009 2:52 am

Un film de relaxare....fara pretentii. Sau cel putin asa il vad eu. Vin Diesel ala e un personaj tare ciudat: are fata de om tamp, dar corp de super baiat. Nu stii daca sa salivezi dupa el sau sa ii pui o punga pe cap.
(Link-ul este ascuns pentru cei neinregistrati.Va rugam sa va inregistrati sau sa va autentificati pentru a vedea link-ul)
Image
dalethion
Avansat
Avansat

Lei: 691
Facultatea: Computer Science

Return to Filme