goron wrote:
Asta e incredibila....

Filmulete comice
Re: Filmulete comiceThe worst foe lies within the self...
Re: Filmulete comiceThe worst foe lies within the self...
Re: Filmulete comice
Asta e incredibila.... Ajuta la crearea unei comunitati puternice a studentilor galateni.Orice curs ai prin calculator poate folosi unui alt student. Acum ai posibilitatea de atasa cursuri la mesajele tale de pe forum.
(Link-ul este ascuns pentru cei neinregistrati.Va rugam sa va inregistrati sau sa va autentificati pentru a vedea link-ul)
Re: Filmulete comiceFostul şofer al Columbencei, Voicu Pânzar, nu-şi face procese de conştiinţă după ce a stâlcit limba engleză în interviul de prezentare de la Mister World, scrie Click. „Important e să ştiu să vorbesc româneşte!", s-a scuzat Ricky Martin de România, duminică seară, la întoarcerea sa în ţară.„Eu nu trebuie să ştiu engleză, trebuie să ştiu să vorbesc româneşte. Am vrut eu să mă prezint în engleză, alţii au avut translator, nu şi-au mai bătut capul, ca mine. Oricum, nu a contat asta, altele au fost criteriile juriului", s-a justificat manechinul lui Cătălin Botezatu. Ajuta la crearea unei comunitati puternice a studentilor galateni.Orice curs ai prin calculator poate folosi unui alt student. Acum ai posibilitatea de atasa cursuri la mesajele tale de pe forum.
(Link-ul este ascuns pentru cei neinregistrati.Va rugam sa va inregistrati sau sa va autentificati pentru a vedea link-ul)
Re: Filmulete comiceIa de la Basescu:
Ajuta la crearea unei comunitati puternice a studentilor galateni.Orice curs ai prin calculator poate folosi unui alt student. Acum ai posibilitatea de atasa cursuri la mesajele tale de pe forum.
Re: Filmulete comiceChatroulette.com, probabil cel mai controversat site de socializare online, a ajuns locul potrivit pentru promovarea scenariilor horror. Aflaţi în căutarea unei partenere atrăgătoare, numeroşi adolescenţi (dar şi adulţi în toată firea) au fost şocaţi să descopere cum o domnişoară la prima vedere superbă şi dispusă să se dezbrace în faţa camerei web, devine încet încet un personaj horror sinistru.
Această prezenţă demonică nu este altceva decât un mijloc original de promovare a filmului The Last Exorcism ce va avea premiera pe 27 august în Statele Unite. Ajuta la crearea unei comunitati puternice a studentilor galateni.Orice curs ai prin calculator poate folosi unui alt student. Acum ai posibilitatea de atasa cursuri la mesajele tale de pe forum.