De ce nu se discuta despre aplicatiile CAD?

Proiectare, simulari, Arhitectura, Autocad, Catia, Tribon,etc.

De ce nu se discuta despre aplicatiile CAD?

Postby g.pricope on Fri May 28, 2010 12:14 am

Personal manifest un puternic interes fata de aplicatiile CAD in special modelarea 3D cu SolidWorks. Mi-as fi dorit sa gasesc o discutie puternica pe forum in acest sens. Cu siguranta ca multi studenti politehnisti cocheteaza cu acest subiect si intrebari sunt destule.
Si totusi ... tacere.
Cum se poate sparge gheata in acest sens? M-ar fi interesat sa pot schimba impresii despre tehnici de lucru, sau sa aflu opiniile altora despre instrumentele 3D cele mai utilizate la ora actuala in proiectare.
g.pricope

Lei: 2

Re: De ce nu se discuta despre aplicatiile CAD?

Postby megastar on Fri May 28, 2010 5:20 am

Pentru ca de obicei lumea intra pe aici doar in cautarea de cursuri si cam atat . A incepe o astfel de discutie presupune existenta a cel putin doi interlocutori . Deocamdata nu s-au gasit. Am incercat o discutie despre Tribon , pentru ca SolidWorks nu mi-e foarte cunoscut, insa discutia s-a blocat la un moment dat.
Ajuta la crearea unei comunitati puternice a studentilor galateni.Orice curs ai prin calculator poate folosi unui alt student. Acum ai posibilitatea de atasa cursuri la mesajele tale de pe forum.
(Link-ul este ascuns pentru cei neinregistrati.Va rugam sa va inregistrati sau sa va autentificati pentru a vedea link-ul)
megastar
Site Admin
Site Admin

Lei: 4538
Facultatea: Mecanica

Return to CAD/CAM