Apar noi informații despre noul iPhone 11

In timp ce noile iPhone-uri nu sunt asteptate inainte de luna septembrie, apar din ce in ce mai multe informatii noi cu privire la acestea, in special despre iPhone 11.

La fel ca in fiecare an, la inceputul lunii septembrie Apple va dezvalui in mod oficial noua sa gama de smartphone-uri, care se pare ca vor purta numele de iPhone 11, iPhone Pro sau iPhone XI. Agentia americana Bloomberg, specializata in actualitate economica a publicat un articol care rezuma principalele noutati asteptate de la noua gama de iPhone-uri si nu numai. In realitate, Bloomberg a aflat de la surse apropiate ca Apple prevede in egala masura lansarea unui nou iPad Pro cu aparate foto mai bune si un procesor mai puternic dar si un nou iPad cu un ecran mai mare, o versiune noua a Apple Watch, un nou MacBook Pro si o noua versiune a boxelor AirPods.

In ceea ce priveste noile modele de iPhone, agentia da asigurari ca acestea vor fi trei. Conform agentiei va fi vorba despre iPhone Pro, iPhone Pro Max si succesorul lui iPhone XR. Acestea ar trebui sa profite de noul procesor A13 de la Apple. In ceea ce priveste cele doua modele din gama premium, Bloomberg afirma ca vor pune accentul pe fotografie datorita unui al treilea aparat foto ultra unghi-larg. Si in ceea ce priveste partea video telefoanele ar trebui sa fie mai performante. Noile telefoane iPhone ar trebui sa beneficieze de un sistem de reincarcare fara fir, asemeni telefoanelor Huawei P30 Pro sau Samsung Galaxy S10.

In ceea ce priveste designul, ar trebui sa regasim acelasi design ca la iPhone XS si XS Max, cu o marime a ecranului si un breton identice. Face ID ar trebui sa fie ameliorata cu un unghi mai larg pentru recunoasterea faciala. Ecranul OLED ar trebui sa fie in egala masura imbunatatit insa nu se stie daca va integra sau nu 3D Touch. La fel ca in cazul lui Iphone XR, noile iPhone Pro ar trebui sa profite de Haptic Touch. Cele doua aparate din gama premium ar trebui sa fie mai rezistente la cazaturi si la apa cu o mai mare durata pentru imersiune.

Un zoom optic disponibil pentru succesorul lui iPhone XR. De cealalta parte, cel mai accesibil model din cele 3 – care il va succeda deci pe iPhone XR – ar trebui sa profite de doua aparate foto in partea din spate – una in plus fata de XR – datorita adaugarii unui teleobiectiv. Aceste noi modele de iPhone urmeaza sa fie lansate pe piata la inceputul lunii septembrie. Conform zvonurilor, conferinta de prezentare ar putea avea loc pe data de 10 septembrie insa pentru moment nimic nu este oficial.

Faci un comentariu sau dai un răspuns?