Asus Zenfone 6 vine cu o baterie enormă și un procesor Snapdragon 855

O parte din fisa tehnicaa lui Asus Zenfone 6 este oficiala. Stim ca acest smartphone este echipat cu SoC Snapdragon 855 si ca mufa jack de 3,5 mm este pastrata. Indiciile par sa confirme o camera foto dubla cu un modul principal de 48 MP si prezenta unei baterii impozante de 5000 mAh.

Apar noi informatii despre Asus Zenfone 6 si de data aceasta exista o serie de caracteristici confirmate in mod oficial. Data lansarii este 16 mai 2019 si telefonul este echipat cu un SoC Snapdragon 855 de la Qualcomm. Am aflat in egala masura ca acest telefon beneficiaza de o mufa jack de 3,5 mm si de un buton inteligen care permite programarea actiunilor.

Asus Zenfone 6 – o baterie de 5000 mAh promite o autonomie importanta
Toate aceste elemente date mai sus sunt drept urmare confirmate. Insa exista si alte elemente la indemana noastra chiar daca nu le putem dovedi 100% veridicitatea. Oficiali din cadrul Asus au dat share pe Instagram o poza despre care se presupune ca a fost facuta cu Asus Zenfone 6. in urma acestei postari pe Instagram descoperim ca telefonul vine cu o camera principala de 48 MP plus 13 MP si cu o baterie impozanta de 500 mAh. Rezolutia telefonului este de 2340X1080 pixeli. Au fost indicati 6GB RAM si 128 GB ROM spatiu de stocare insa cu siguranta este vorba despre varianta standard. Un Asus Zenfone 6 compatibil 5G si cu 12 GB ROM este in egala masura asteptat. Absent de la ultimul MWC, aparatul nu a creat mare valva spre deosebire de Asus Zenfone 5Z de anul trecut insa fabricantul ne-ar putea rezerva o mare surpriza in viitorul apropiat. Sau cel putin asta sustin zvonurile.

Nu putem decat sa intuim ca va fi vorba despre un smartphone de succes, insotit fie de un breton, in zona difuzorului si a camerei, fie de un display pe suprafata intreaga. Din primele imagini pare sa fie un telefon destul de subtire. Sloganul care i se atribuie acestui telefon este defy ordinary ceea ce inseamna ca va fi un telefon mai putin obisnuit.

Faci un comentariu sau dai un răspuns?