Autumn in New York, dragoste din anul 2000

Ea o adolescenta, el un barbat matur si trecut prin viata… ea la inceput in aventura vietii, el satul de tot ce poate oferi viata. Atat de extrem totul si totusi atat de intens trait de catre cele doua personaje ce creeaza cadrul actiunii.

WIll si Charlotte, persoanjele in jurul carora se intampla toate aceste lucruri extraordinare sunt personajele principale ale filmului care rup barierele diferentei de varsta.

Povestea unui afemeiat aflat la ultima dragostea caci ea este cea care “ii pune capac” iar ea lipsita de experienta vietii si aflata la prima iubire din viata ei si probabil ultima.

Despre Will stim ca este barbatul care a trecut prin patul a foarte multe femei si a fost dornic doar de aventuri pasagere… acesta este tipul barbatului fara scrupule care a lasat cu inima franta o multime de femeie in urma sa. Ca sa fac o mica paranteza, mereu m-am gandit ca in spatele acestor barbati care par lipsiti de sentimente se afla temeri destul de intense.

Charlotte o tanara de doar 21 de ani nu a avut nicio aventura si nicio relatie… probabil lipsa experientei de viata o face atat de speciala in ochii lui Will dar initial aceasta este catalogata la inceput o prada usoara.

Ca in fiecare relatie scurta si pasagera in care barbatul trecut de 50 de ani se avanta, acelasi lucru il incearca si cu Charlotte, acesta spera la o aventura apoi spunand senin ca nu poate promite o viata intreaga langa ea insa raspunsul acesteia il da peste cap si il cucereste iremediabil.

Pe toata durata toamnei Charlotte ii va schimba ideile preconcepute pe care Will le avea despre sex, femei si relatii, astfel ca de aici avem si titlul “Autumn in New York”.

Filmul 123Movies rupe bariera conflictului intre generatii, parerile si ideile preconcepute ale societatii legate de diferentele de varsta si arata ca dragostea este posibila oricand daca aceasta exista cu adevarat.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *