Care au fost desenele copilăriei tale?

Nu știu exact ce făceam, însă deodată mi-am amintit de site-ul de desene animate dublate în română numit „Desenele Copilăriei” și la faptul că pe HDD-ul meu extern nu mai am nici măcar un desen animat vechi dublat.

În urmă cu 3-4 ani aveam descărcate de pe net peste 100 de episoade din Pinguinii din Madagascar dublate în română și le lăsam pe toate să meargă random foarte des prin casă sau la odihnă, de multe ori și înainte de somn mergeau acolo pe TV…

Ei bine, unde vreau să ajung cu discuția asta? Am decis să fac acest site dedicat vechiului site care nu mai există și care ne-a făcut multora, mai ales mie, o plăcere deosebită să-l accesăm și să revedem o grămadă de desene animate în română online gratis.

Site-ul original a fost și este „desenele-copilăriei.net”, site ce nu mai funcționează de ani buni de zile și se poate cumpăra totuși acest domeniu, dar este unul premium iar prețul lui acum este de $295. Dacă-mi permit vreodată, o să-l cumpăr.

Am deschis acest site pentru nostalgicii copilăriei și iubitorii de desene animate vechi dar mult mai bune ca cele produse în ultimii 10 ani. Așadar primul pas pe care urmează să-l fac este să copiez lista cu toate desenele animate care erau adăugate pe „Desenele Copilăriei” original, însă o să caut și câte o poză pentru fiecare desen în parte.

Mai jos îmi permit să „copiez” mesajul de bun venit de pe site-ul de desene animate online gratis dublate în limba română, Desenele-Copilăriei.Net

Bun venit pe cel mai tare site de desene animate!

Copii au ca model personalele lor preferate, eroii lor preferați din desenele animate. Indiferent de vârsta pe care o ai desenele animate reprezintă fericirea copilăriei tale.

Site-ul Desenele-Copilăriei.net este sursa principală de episoade și serii complete ale celor mai bine cotate desene animate din lume. Preluăm seriale complete de la cele mai cunoscute posturi TV precum Disney Channel, Cartoon Network și Minimax.

Desenele animate sunt grupate pe categorii pentru a fii ușor accesibile oricărui copil și nu numai. În partea stângă, în prima categorie, găsești foarte multe desene animate dublate în limba română, în cea de-a doua categorie găsești episoadele din serialele în limba engleză iar în ultima categorie poți viziona seriale anime.

Desenele-Copilăriei.net conține pagini cu desene animate, filme, cântece pentru copii, planșe de colorat și jocuri.

Pe acest site poți viziona episoade din desene animate cu personajele tale preferate precum: Mickey Mouse, Tom și Jerry, Spiderman, Louie, Phineas și Ferb dar poți viziona și filme dublate în limba română cum ar fi: Albă ca Zăpada, Tarzan, Fratele Urs, Pinocchio. Vă rugăm să rețineți că aceste fișiere sunt puse la dispoziție în mod gratuit, aceste pagini fiind destinate doar pentru uz personal și nu pentru utilizarea comercială. Vizionare plăcută !

Mai jos o să găsiți și link către un print al întregului site, cum arăta de sus până jos, practic un screenshot al site-ului de desene din anul 2011.

Acestea fiind spuse, rămâne să extrag toate desenele de pe site-ul original, să le caut poze într-o calitate decentă și să fac publică lista aici pe site.

Sincer să fiu, mi-ar prinde tare bine o părere jos în comentarii, ce părere ai? Dacă tot ai citit toată postarea… Ce ai vrea să devină acest site?

Apropo, am 30 de ani și-mi plac desenele animate! Dar nu-mi place decât Gumball de pe Cartoon Network din desenele de la televizor, așa că o să le mai caut pe YouTube și pe Google, să le descarc să-mi fac stoc… dacă cumva ne halește virusul și nu mai avem net?

Faci un comentariu sau dai un răspuns?