Ce spun pantofii tăi preferați despre tine

O persoană nu trebuie judecată după aparențe. Însă, poți căuta indicii cu privire la comportamentul sau personalitatea unui individ în funcție de felul în care se îmbracă…sau se încalță. În cazul femeilor, pantofii sunt cei care spun cele mai multe lucruri cu privire la trăsăturile lor de caracter. Dacă vrei să afli mai multe lucruri cu privire la o femeie, privește-i pantofii.

Balerinii. În ciuda ideilor preconcepute, balerinii sunt extrem de feminini. Doamnele și domnișoarele care poartă zilnic balerini au grijă de aspectul lor fizic și preferă să își menajeze picioarele purtând balerini. Apreciază micile plăceri ale vieții și nu fac niciun pas greșit când vine vorba de modă și tendințe. Este de ajuns să aleagă un model atemporal pentru a conferi caracter oricărei ținute. Dacă este purtat în mod adecvat, acest tip de pantof poate fi extrem de elegant.

Mocasinii. Nu toată lumea poartă mocasini. Acest tip de pantof clasic nu este pe placul tuturor, numeroase sunt femeile care îi consideră mult prea masculini. Femeile în căutare de confort, adeptele ținutelor clasice optează pentru acest tip de pantofi. În general, mocasinii sunt asortați unei ținute sport. Femeile care poartă mocasini iubesc ordinea și organizarea. Vor să controleze totul, rareori își lasă partenerul de viață să ia o decizie.

Pantofii cu toc. Baba suferă la frumusețe și, din păcate, acest lucru se întâmplă când porți pantofi cu toc. Chiar dacă alungesc piciorul, pantofii cu toc nu sunt cei mai confortabili. Femeile sigure pe ele, puternice și extrem de feminine, conștiente de sex-appeal-ul lor folosesc de obicei pantofi cu toc.

Bascheți. Femeile care poartă bascheți sunt energice, nu stau o clipă locului. Acest tip de pantofi sunt special concepuți pentru a le duce peste tot unde vor, cât mai repede cu putință. Bascheții pot fi asortați cu o rochiță ultra girly. În viața de zi cu zi ești activă și optimistă, îți place să te distrezi.

Un comentariu la „Ce spun pantofii tăi preferați despre tine

Faci un comentariu sau dai un răspuns?