Cele mai mari 10 site-uri de filme și seriale din România

Pentru că nu s-a mai vorbit în ultima vreme despre site-uri de filme online, am decis să fac o listă solidă cu cele mai mari site-uri de filme și seriale online din România.

Această listă este făcută după ce am luat topul Alexa Rank din România și am extras strict site-urile de filme și seriale, o să le vedeți mai jos și cu siguranță câteva din ele le știți sau vă sunt mai mult decât cunoscute.

Lista este făcută în scop informativ, pentru a cunoaște cât mai multă lume ce site-uri de filme online sunt accesate cel mai mult în România. Astfel numărul uriaș de români plecați în afară vor avea o listă actualizată cu site-uri unde pot viziona filme și seriale.

1. filelist.ro pe locul 11 în România

filelist

FileList este cu siguranță cea mai mare comunitate din România. A scăzut recent de pe locul 10 pe locul 11 în clasamentul Alexa Rank România – top cele mai accesate site-uri românești. Pe acest site găsești doar torrente, de toate felurile. De la filme și seriale, la jocuri pentru toate device-urile, muzică și cam orice tip de material dorești. Recent aceștia și-au închis porțile și doar cei rămași cu conturi mai pot accesa site-ul.

2. netflix.com pe locul 14 în România

netflix

Mă mir să văd că Netflix se află deja pe locul 14 în topul celor mai accesate site-uri în România. Poate se datorează și faptului că cei de la FileList și-au închis porțile, însă iată câți români accesează serviciile de streaming filme și seriale online Netflix.

3. filmeserialeonline.org pe locul 29 în România

fsonline

FSOnline cum mai este cunoscut, se află în topul celor mai vizitate site-uri de filme și seriale online gratis subtitrate în limba română. Sincer să fiu eu nu am vizitat site-ul acesta decât de 2-3 ori de-a lungul timpului, însă observ că au puse pe site peste 6000 de filme online și aproape 1500 de seriale online. Dacă este cel mai accesat site ce nu necesită un abonament sau un cont, înseamnă că este de luat în calcul și că-și merită locul.

4. filmehd.net pe locul 62 în România

filmehd

FilmeHD este unul dintre cele mai vechi site-uri de filme online subtitrate. Pe lângă FileList, doar pe FilmeHD îl știu ca fiind cel mai longeviv site din acest domeniu. În tot acest timp acest site de filme online gratis și-a crescut baza de date și are un număr foarte mare de filme adăugate, fiind lider desăvârșit în România oferind spre vizionare filme online.

5. filmeonline.biz pe locul 82 în România

filme online

Cu peste 2500 de filme online subtitrate în limba română disponibile pe site, FilmeOnline ocupă și el un loc foarte bun în topul celor mai accesate site-uri de streaming. O variantă bună strict pentru a viziona filme noi și vechi online este acest site, foarte ușor de folosit și cu puține reclame. Intră ori de câte ori vrei să vezi un film online și aici.

6. clicksud.org pe locul 114 în România

clicksud

ClickSud reușește să crească din ce în ce mai mult în ultima vreme. Este, probabil, cel mai accesat site din această listă pe care-l folosesc cel mai des. Îmi place la acest site că urcă rapid ultimele emisiuni și seriale românești, chiar imediat după difuzarea de la televizior. Este probabil site-ul pe care-l recomand cumva cel mai des din această listă, seriale și emisiuni românești precum Las Fierbinți și Asia Express le văd mereu pe ClickSud.

7. scenefz.me pe locul 126 în România

scenefz

SceneFZ este și el o variantă bună pentru români, având o mulțime de conținut dublat și subtitrat în limba română. SceneFZ este un site de torrente ce-ți oferă într-o calitate HD+ filme, seriale, emisiuni, desene animate subtitrate sau dublate în română, gratuit.

8. divxfilmeonline.org pe locul 137 în România

divxfilme

Nu știam nimic despre site-ul DivXFilmeOnline care oferă filme și seriale online HD în română, dar am rămas plăcut surprins să văd cât conținut poate să fie adăugat și aici, chiar și Game of Thrones S08E02 este adăugat deși trebuie să apară în câteva ore (în momentul în care scriu acest articol). Îmi place site-ul și îl voi folosi și eu cu siguranță.

9. veziseriale.online pe locul 145 în România

veziseriale

Pe VeziSeriale, ai ghicit, găsești o mulțime de seriale online bune. Cu o listă destul de mare de seriale adăugate, acest site se află și el în topul celor mai folosite site-uri de seriale online din România. Pe VeziSeriale găsești și o colecție de seriale coreene subtitrate pe care le poți urmări gratis. Mie personal nu-mi place, dar mulți utilizatori de net îl folosesc.

10. myxz.eu pe locul 171 în România

xtremezone

XtremeZone este o comunitate cu vechime ce oferă zilnic filme și seriale noi. De asemenea pe acest tracker de torrente găsești și cele mai bune seriale și emisiuni românești, înregistrate de la TV sau de pe platformele românești de streaming într-o calitate video din ce în ce mai bună.

urmarind un film

Acesta este clasamentul făcut de mine cu informații oferite de Alexa Rank. Sper să vă fie de folos și chiar sunt curios voi, cei care ajungeți și citiți acest articol, ce site-uri folosiți pentru a vă uita la filme și seriale?

You May Also Like

About the Author: Stelian Nicolae

Stelian este un iubitor al platformei WordPress și-și dorește să învețe mereu lucruri noi despre WordPress, Găzduire Web, Optimizare SEO și Blogging.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *