Cum descărcați un clip de pe YouTube

Se intampla uneori sa va intrebati cum sa descarcati un clip de pe Youtube, pe telefonul vostru. Solutia nu este atat de complicata, dar implica sa instalati o aplicatie gratuita din App Store. Fiecare persoana este in ziua de azi un utilizator de Youtube pe mobil.

Varietatea de continut de pe platforma celor de la Google este una atat de mare, incat cu siguranta nu veti avea dificultati in a gasi rapid ceea ce va intereseaza. Daca vreti sa aveti acces la un clip, fara a sta cu ecranul de la telefon deschis, situatia se complica. Avand in vedere ca exista un abonament la YouTube pe care il veti putea achita in acest sens, el nu este disponibil in toate tarile de pe glob.

Exista insa o solutie de a descarca clipuri de pe Youtube, direct pe telefonul vostru. Va trebui sa va downloadati aplicatia Video Saver Pro 360 for WiFi. Aceasta aplicatie va facilita descarcarea de clipuri de pe alte platforme, dar o vom folosi doar pentru Youtube, de aceasta darta. La prima pornire a acestei aplicatii, veti fi intrebati daca vreti sa acordati anumite permisiuni programului.

Acordati atentie programului si blocati notificarile care ar putea aparea. Puteti intra in Downlaod Browser fie de pe ecranul principal al aplicatiei, fie printr-un tap in coltul din stanga sus pe nota icoana de sub nota muzicala. In noua fereastra de internet care va aparea, va trebui sa mergeti in partea de jos a ecranului. Stergeti adresa curenta si tastati Youtube.com. Confirma aceasta alegere facand un click pe Enter.

Imediat ce veti ajunge pe Youtube, va trebui sa va cautati piesa pe care o doriti pentru a o descarca de pe Youtube. Aceasta piesa va fi salvata in Camera Roll. Faceti un tap pe unul dintre rezultate si initiati descarcare printr-un tap pe butonul cel mare de Download. Butonu lde downlaod va aparea fara nici un fel de interventie din partea voastra.

Imediat ce s-a descarcat melodia in libraria programului, va trebui sa faceti un tap pe clipul dorit si un al doilea tap pe coltul din dreapta jos pe butonul de partajare. Alegeti sa salvati melodia in Camera Roll. Programului i se va permite sa scrie in libraria foto. Va trebui sa asteptati cateva momente pana cand programul va finaliza salvarea melodiei in libraria voastra de pe telefon. Tinand cont de aceste lucruri, va veti putea donwnloada ceea ce va doriti.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *