Dacă-ți dorești cu adevărat poți face cât mai multe

Tema acestui articol are în esență și ideea că nu trebuie să-ți impui limite însă de această dată voi vorbi despre faptul că poți să faci foarte multe treburi dacă-ți dorești suficient de mult. Aud destul de des oameni are spun că ar vrea să facă și mai multe chestii și să muncească mai mult decât o fac acum însă pur și simplu nu reușesc.

Au ca motiv faptul că de fiecare dată apare câte ceva care îi împiedică, pur și simplu, să facă asta. Ba mai mult unele persoane s-au afundat atât de mult în ideea și convingerea asta încât au ajuns să le povestească celorlalți că plantele s-au aliniat împotriva lor, că cineva i-a blestemat și alte aberații de genul ăsta.

Am tot stat și am studiat comportamentul acestor oameni și am ajuns la concluzia că ei sunt prinși într-o buclă, cum îmi place mie să o numesc, a propriei lor gândiri de care se folosesc în mod greșit. Atât de mulți oameni care se plâng am auzit încât la un moment dat am început să cred că problema e la mine și că pur și simplu nu sunt eu capabil să-i înțeleg până într-un final când i-am întrebat totuși ce fac pentru a-și îndeplini activitățile.

Care credeți că a fost răspunsul lor? Bineînțeles, în majoritatea cazurilor, nimic concret. Atunci le-am explicat că nimeni nu le va da nimic pe tava și că vor trebui într-adevăr să muncească pentru succes, nu doar să se gândească la asta.

În concluzie, din propria-mi experiență (căci nu vorbesc din cărți), vă recomand să nu înțelegeți greșit termenul de a-ți dori un anumit lucru. Mai exact trebuie să vă doriți dar să și faceți ceva în această privință nu doar să așteptați momentul în care o persoană vă va aduce absolut tot ce vă doriți.

Faci un comentariu sau dai un răspuns?