De ce zic bloggerii să scrii zilnic

Când ești la început de drum în blogging, prima oară cauți sfaturi pentru ca blogul tău să aibă cât mai mulți cititori și cât mai mulți succes. Dacă ai făcut acest lucru atunci cu siguranță ai citit de zeci de ori faptul că ar trebui să scrii cât mai mult blog, cel puțin zilnic.

Nu te-ai întrebat niciodată de ce zic bloggerii de succes să scriem zilnic? Dacă răspunsul este afirmativ atunci voi încerca să vă explic pe scurt în rândurile următoare.

Este important să avem conținut mult și de calitate pe blog deoarece doar așa putem atrage cât mai mulți vizitatori. Totuși, de ce zilnic ? Poate că exagerez puțin însă eu unul cred și aproape că sunt sigur că este vorba despre SEO. De ce zic asta ?

Mulți cititori ajung pe blogul meu după ce au căutat nu știu ce lucruri pe Google iar printre rezultate apar și unele articole scrise de mine. Astfel, cu cât scriem mai multe articole cu atât avem mai multe șanse ca articolele noastre să apară printre rezultatele oferite de către motoarele de căutăre.

De asmenea, scriind zilnic cititorii te vor vizita mai des deoarece vor ști faptul că apar articole noi în fiecare zi. Astfel cu timpul vei reuși să construiești o comunitate fidelă în jurul blogului tău care te vor îndruma ușor ușor pe drumul către succes.

Recomandarea mea este tot să scrieți cât mai des articole de calitate deoarece, chiar dacă nu sunt un mare blogger și încă nu am succesul pe care îl caut, aceasta este singura cale ca blogger începător de a deveni cunoscut în blogosfera românească.

Așadar, finalizez articolul cu o întrebare pentru bloggerii care citesc acest articol: voi câte articole scrieți pe zi ?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *