Despre ce e vorba în Incredibles 2

Cea mai cunoscuta grupa de supereroi revine in Incredibles 2, acest film fiind continuarea celui pe care l-am vazut in 2004 si care a fost apreciat pentru inovatiile aduse in sfera de filme animate.

Filmul Incredibles 2 porneste exact din momentul unde s-a terminat primul film, el aratand o evolutie a personajelor principale si a felului cum vietile lor se schimba datorita noilor situatii prin care trebuie sa treaca.

Povestea este destul de interesanta, nefiind nevoie neaparat sa fie vazut primul film watch series, dar avand in vedere ca acesta este continuarea primului, ar fi indicat sa-l vedeti si pe primul pentru ca veti reusi sa aflati mai multe despre personajele din Incredibles.

Filmul face referire la interactiunea dintre aceasta familie de super eroi si ofera o perspectiva asupra relatiilor de familie care apar atunci cand personajele sunt supuse unor incercari diverse. Winston Deavor este personajul care ii ofera un nou loc de munca lui Mrs. Incredible, el reusind sa treaca peste interdictiile puse de guverne de a interzice eroii in toata lumea.

Mrs. Incredible este trimisa in diverse misiuni, in timp ce Mr. Incredible sta acasa, avand grija de familia sa. Elastigirl este scoasa in evidenta in cadrul filmului, ea reusind sa isi arate mai bine decat in primul film toate puterile. Spre deosebire de primul film, acesta pune mai mult accent pe puterile lui Elastigirl si mai putin accent pe sotul ei.

Cu toate acestea spre finalul filmului familia se reuneste pentru a-i face fata lui Evelyn, dar si celorlalti supereroi controlati de aceasta. Puterile intregii familii sunt scoase in evidenta, fiul cel mic al familiei, Jack Jack, reusind sa-si descopere si el puterile sale.

Vedem in film o lupta continua intre bine si rau, care te va tine in suspans si va reusi sa te faca sa apreciezi aceasta noua piveste a familiei Incredibles. Vedem in film si cum rolurile personajelor sunt inversate, sotia lui Mr. Incredible fiind cea care se ocupa de castigarea banilor pentru familie, in timp ce Mr. Incredible se ocupa de copii si trece prin toate problemele prin care de obicei trecea sotia sa.

Inainte de film este si un scurtmetraj numit „Bao” ce prezinta povestea unei mame care isi creeaza copilul din aluat, dar finalul este unul destul de trist. In concluzie, acest film este indicat pentru toate varstele, el fiind alegerea perfecta pentru o zi de vacanta si fiind pe gustul oricui.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *