Explorează Flores, Indonezia pentru savoarea florilor

Supranumită de portughezi „insula cu flori”, Flores este una din cele mai frumoase insule din Indonezia. Dragonul de Komodo, peisajele superbe de pe insula Padar și lacurile în trei culori din Kelimutu odată cu apusul soarelui, sunt doar câteva din principalele atracții oferite de insula Flores din Indonezia.

Peisajele superbe de pe insula Padar. După ce vaporul te lasă pe o plajă cu nisip fin va trebui să mergi pe jos doar 15 minute pentru a beneficia de o panoramă superbă. Apa de un albastru azur a insulei Flores, o plajă de nisip alb, o plajă de nisip negru și o plajă de nisip roz… Cel mai bun moment de vizitare a insulei Padar este dimineața devreme, odată cu răsăritul soarelui.

În căutarea dragonului de Komodo pe insula Komodo. Numeroși sunt turiștii veniți să descopere una din cele șapte minuni ale lumii naturale, dragonii de Komodo care populează insulele din Parcul Național Komodo. O vizită la Komodo constituie o excelentă oportunitate de a descoperi acești dragoni de aproape. Ghidat de un paznic forestier, poți face drumeții de-a lungul pădurii în încercarea de a găsi această reptilă uriașă. Planifică această vizită după-amiaza pentru a-ți spori șansele de a vedea un dragon ascuns la umbră.

Descoperă minunile de pe plaja roz. După căutarea dragonilor ai cu siguranță nevoie de puțină relaxare. Cea mai bună modalitate este de a-ți îndrepta pașii spre plaja roz din Komodo. Plaja și-a primit numele de la coralii care dau această nuanță aparte nisipului.

Explorează grota Batu Cermin. La periferia orașului Labuan Bajo se află grota Batu Cermin, situată într-un canion natural. De-a lungul tunelelor va trebui să porți o cască de securitate pentru a ajunge la un ansamblu de grote spațioase. Dacă vizitezi grota între orele 9-11 soarele reflectat asupra cristalelor de rocă oferă un spectacol incredibil.

Răsărit de soare pe lacul Kelimutu. Lacurile vulcanice Kelimutu fac parte din minunile oferite de insula Flores. Cele trei lacuri situate unul lângă altul posedă fiecare o culoare aparte. Acest fenomen este rezultatul compoziției chimice a fiecărui lac în parte. Culoarea se schimbă de-a lungul anului. Cel mai bun moment de a le admira este dimineața devreme.

Un comentariu la „Explorează Flores, Indonezia pentru savoarea florilor

  1. Se7en (1995) pe watch series
    Pentru anul lui filmul e o bijuterie si merita apreciat, intradevar e un film care te tine in suspans. Pentru nivelul anului 2015, minusurile sunt actiunea care e una lenta si limitata. Nota mea : 7

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *