Halston, un serial care merită să fie devorat

Recent a aparut pe Netflix un nou mini – serial foarte asteptat de catre abonati si mai ales de catre fanii modei. Halston este cel care ne spune mai multe despre destinul creatorului Roy Halston Frowick, un adevarat fashion icon al anilor ’70-’80.

A venit momentul perfect deci sa scoti din dulap un blazer cu epoleti. Netflix a dezvaluit recent unul din cele mai asteptate serial ale anului- Halston, dedicat creatorului cu acelasi nume. Halston a devenit celebru la inceputul anilor ’60, gratie lui Jackie Kennedy. Celebra palarie roz pe care aceasta o poarta atunci cand John Kennedy este investit in anul 1961 ca presedinte, este creatia sa.

Foarte repede devine creator pentru multe vedete de la Hollywood,cu ajutorul patroanei si prietenei sale, Liza Minelli. O imbraca astfel pe Bianca Jagger, Lauren Bacall, dar si pe Elzabeth Taylor.

Va inventa miticul stil casual sic care imbina de minune simplitatea cu clasa. Si este unul din primii mari creatori americani.

Dar, foarte repede devine si un adevarat playboy, un obisnuit al Studioului 45. Devine repede dependent, pierde controlul vietii sale si al firmei sale si moare la 57 ani de Sida.

Serialul are un casting de cinci stele. Actorul scotian Ewan McGregor este marele designer Halston. Alaturi de el ii mai regasim pe Krysta Rodriguez (Quantico) care are rolul lui Liza Minnelli, actrita de origine franceza Rebecca Dayan (H.) care are rolul lui Elsa Peretti, Bill Pullman (The Sinner) care il interpreteaza pe David Mahoney, Gianfranco Rodriguez, care are rolul lui Victor Hugo Rojas, David Pittu, care are rolul lui Joe Eula, Sullivan Jones, care il interpreteaza pe Ed Austin, Rory Culkin (fratele lui) care are rolul lui Joel Schumacher, Kelly Bishop (Gilmore Girls) care are rolul lui Eleanor Lambert si in sfarsit pe Vera Farmiga (pe care fanii filmelor horror il vor recunoaste gratie filmului Conjuring care are rolul lui Adele.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *