iPhone 12 (2020) – data lansării, preț și alte detalii

Imediat dupa iPhone 11 care a vazut lumina zilei in septembrie, au aparut numeroase zvonuri cu privire la un potential iPhone 12 (2020). Iata informatiile pe care le detinem pana in acest moment.

In timp ce iPhone 11, 11 Pro si 11 Pro Max au fost lansate recent, in septembrie anul acesta, pasionatii de iOS cauta si cea mai mica informatie cu privire la un potential iPhone 12. Se pare ca lansarea sa este prevazuta pentru anul 2020 poate cu tehnologia 5G. In acest articol vom strange si vom analiza cele mai recente zvonuri si cele mai interesante cu privire la data sa de lansare, pret si design, functionalitati noi dar si principalele caracteristici tehnice.

Data lansarii pentru iPhone 12. Cu un calendar de lansari cel putin previzibila din 2011 incoace, cum are obiceiul, Apple ar trebui sa lanseze noul telefon in toamna anului 2020. Sau, s-ar putea sa avem parte de o surpriza si telefonul sa fie lansat in primavara anului 2020. Ramane de vazut.

iPhone 12 – la ce pret ? Inca de la lansare, iPhone 11, 11 Pro si 11 Pro Max sunt vandute la un pret incepand cu 809 euro, 1159 euro si 1259 euro. Conform zvonurilor, iPhone 12 ar trebui sa aiba un pret incepand cu 800 de euro care ar putea urca pana la 1600 de euro, in functie de gama.

Design nou. In cazul telefoanelor iPhone 11 Pro si 11 Pro Max Apple a facut modificari in ceea ce priveste aparatul foto din spate, pastrand in partea din fata acelasi design ca in cazul generatiei X. Look-ul ecranului full cu breton al lui iPhone X in 2017 a fost pastrat si in cazul lui iPhone XS si 11 Pro. Speram ca anul 2020 va fi un al al schimbarilor importante in ceea ce priveste conceperea noilor iOS.

Breton. Bretonul lui iPhone a devenit o parte integranta a design-ului Apple. Atunci, daca constructorul decide sa nu il elimine definitiv, este putin probabil sa existe schimbari din acest punct de vedere insa aceasta este doar parerea noastra, nu a specialistilor.

Ecranul. Ecranul va fi unul de 5,4 inchi si, conform lui Max Rudberg, acesta se va afla la jumatatea drumului intre design-ul lui iPhone 8 si cel al lui iPhone SE.

Aparat foto. Din primele imagini aparute online se poate observa ca noul iPhone 12 are patru obiective foto cu un flash plasat in centru.

Functionalitati noi. Touch ID inseamna reintroducerea unei functionalitati vechi care poate parea inutila insa, de data aceasta Apple a decis sa o reintegreze in ecran. In plus, conform zvonurilor, Apple ar urma sa isi doteze noile telefoane cu tehnologia 5G.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *