Lucruri care pot declanșa producția de grăsimi în corpul tău

Luarea in greutate este un lucru care ingrijoreaza foarte multe personae. Si urmeaza diete si sedinte de sport intens fara rezultat. Nu intra in panica. Trebuie sa ataci problema de la radacina.

Daca vei evita inca de la inceput situatiile sau lucrurile care te fac sa te ingrasi, vei depune mai putina energie in regimurile alimentare si in programele de sport.

Iata deci care sunt lucrurile care pot declansa productia de grasimi in corpul tau.

Toxinele. Toxinele sunt substante care ne pot afecta organismul. Este probabil ca o acumulare de toxine sa oblige corpul sa produca mai multa grasime pentru a proteja restul corpului de aceste toxine si de eliberarea or. Toxinele provin din consumul in exces de produse nesanatoase, din lipsa somnului si adoptarea unui stil de viata deloc sanatos.

Medicamentele. Este adevarat ca anumite medicamente sunt prescrise cu un scop precis, dar unul din efectele lor nedorite este luarea in greutate. De altfel, un numar destul de mare de medicamente indica asta, precum cele care stimuleaza cortizolul sau care modifica productia de hormoni.

Antibioticele. Acest lucru poate sa para paradoxal, dar antiobioticele pot sa declanseze productia de grasimi in corpul tau. Atunci cand ti se prescriu prea multe antibiotice, acest lucru te poate slabi pana la urma si sa distruga de asemenea bacteriile bune care sunt la tine in organism.

O proasta alimentatie. Alimentatia nesanatoasa poate sta la baza luarii in greutate. Produsele tip fast food sau alimentele transformate nu contin vitamine sau minerale, necesare pentru ca organismul sa fie in cea mai buna stare de sanatate.

O proasta digestie. In mod evident este logic urmatorul lucru- daca nu te hranesti asa cum trebuie nu vei digera asa cum trebuie alimentele. Consumand alimente care nu contin elemente nutritive poti sa te confrunti cu disfunctii ale sistemului digestiv.

Dietele excesive. Unele persoane sunt gata sa faca orice pentru a slabi. Iar regimele prea restrictive sunt dovada. Un regim excesiv ineficient iti va face insa doar rau. Iar atunci cand vei relua stilul obisnuit de viata, vei acumula din nou grasimile eliminate si poate ca te vei ingrasa si mai tare.

Faci un comentariu sau dai un răspuns?