Prieteniile din seriale care nu ar fi rezistat și în viața reală

In serialele noastre preferate, exista foarte multe lucruri care nu sunt deloc realiste. Incepand cu anumite relatii de prietenie din seriale. Dovada cu aceste exemple din articol care nu ar fi existat sau rezistat cu siguranta in viata reala.

Blair si Selena, « Gossip Girl ». Chiar si azi inca ne mai intrebam cum Blaire si Selena au reusit sa ramana prietene in ciuda dramelor prin care au trecut. Dar si in ciuda piedicilor pe care si le-au pus de-a lungul anilor. Triunghiuri amoroase, gelozii sau batalii pentru a intra la universitate… Blair si Selena fac parte din cuplul de « frenemies » cele mai celebre de pe micul ecran.

Veronica si Betty, « Riverdale ». Nu foarte multe persoane pot sa fie atat de complezente precum Betty in primele episoade ale serialului. La sosirea sa, Veronica nu a ezitat sa se faca remarcata si l-a sarutat pe Archie chiar daca stia sentimentele lui Betty cu privire la el… in viata adevarata exista mai multe sanse ca acestea sa fi devenit cei mai mare dusmani mai degraba decat cele mai bune prietene.

Derek si Mark, « Grey’s Anatomy ». Derek si-a gasit sotia in pat cu altcineva si Da, este vorba despre Mark Sloan, cel mai bun prieten al sau. O lovitura foarte grea pentru Derek la acel moment care decide sa lase totul balta si sa mearga la Seattle. Cateva sezoane mai tarziu, ajunge si Mark la Seattle Grace. Si aici incepe drama. Dupa cateva dispute Derek ii iarta totul si redevin cei mai buni prieteni.

Olivia si Abby, « Scandal ». Atunci cand Abby a vrut sa aiba o sansa pentru a straluci la Casa Alba, Olivia Pope nu a vazut asta deloc cu ochi buni. Implicata in campania electrorala pentru Mellie, Liv a devenit foarte repede inamica lui Abby si lucrurile au inceput sa ia amploare. Cele doua femei au trecut de la statutul de prietene la veritabile rivale si dupa o perioada de timp au redevenit apropiate.

Marcel si Klaus, « The Originals ». Personjele din serial s-au tradat de atat de multe ori, incat este un adevarat miracol ca inca isi mai vorbesc la sfarsitul serialului. Intelegem ca legatura care ii uneste pe cei din familia Mikaelson este mai puternica decat asta si ca fac parte din aceeasi familie, orice ar fi. In schimb, Marcel ar fi avut tot interesul sa se tina departe de ei. In afara faptului ca Klaus a interzis relatia cu sora sa, Rebekah, pe care a controlat-o foarte multi ani, am spune ca trebuie multe probleme sa apara pentru a distruge o adevarata relatie de iubire.

Ragnar si Floki, « Vikings ». Gelozia este un vechi si nemernic obicei si Floki stie asta foarte bine. In sezonul 3, constructorul de vapoare se da pe langa Athelstan si Ragnar este extrem de furios. Cei doi revin insa mai apoi la sentimente mai bune.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *