Să plătim mult pentru haine?

Titlul e întrebarea pe care mi-am pus-o de multe ori atunci când mergeam să-mi cumpăr niște haine. Și indiferent dacă mergeam cu prietenii sau singur la cumpărături, indiferent dacă voiam eu să cumpăr ceva sau voiau ei, de fiecare dată se punea problema prețului.

Ba mai mult, am avut perioade în viață în care în prima fază mă uitam la preț și apoi la produs. Din fericire în scurt timp am realizat că eu am venit aici să trăiesc nu să supraviețuiesc și am început o nouă viață, dar asta-i altă poveste pe care o las pentru altă dată.

După perioada de care începusem să vă vorbesc mai sus am trecut mai departe și am început să-mi cumpăr numai haine scumpe. Uitasem cum arată magazinele ieftine și unde se află și când trebuia să-mi cumpăr ceva de îmbrăcat mergeam doar în cele cu produse foarte scumpe, de firmă, genul ăla de magazine în care se duc toate persoanele mai populare din oraș.

Din fericire însă la un moment dat am realizat că nu fac nicio treabă nici cu tactica asta. Mi-am dat seama de lucrul ăsta când am observat că o mare parte din acele hane scumpe și de firmă pe care le luam se deteriorau mai repede decât cele ieftine.

În final, lucru după care mă ghidez și în prezent, am rămas la ideea că dacă-mi place ceva îl cumpăr indiferent de preț. Așadar, când merg să-mi cumpăr haine, încălțări, accesorii și așa mai departe cumpăr atât lucruri scumpe cât și lucruri ieftine. Important e să-mi placă lucrul respectiv. Ceea ce nu-mi place să cumpăr sunt fake-urile. Nu suport să plătesc mai puțin pe un fake doar ca să pară că am dat mulți bani pe original și să mă trezesc că se face praf în câteva luni în loc să dau mai mult pe un lucru de calitate.

Voi vă cumpărați doar lucruri scumpe, doar lucruri ieftine sau faceți ca mine și luați orice vă place?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *