Serialul Elite a fost deja reînnoit pentru un sezon cu numărul 3

Netflix se comporta ca si cum nu ar mai avea timp de pierdut si lanseaza sezon dupa sezon al celor mai cunoscute seriale dar si o multime de noutati mai ales in aceasta toamna. In timp ce sezonul 2 al serialului Elite se reintoarce pe Netflix pe data de 6 septembrie, platforma americana a anuntat ca a reinnoit deja serialul cu un al treilea sezon. Nicio informatie nu a fost inca dezvaluita cu privire la acest nou sezon in afara de faptul ca ar trebui sa apara online incepand cu anul 2020.

Intrarea in clase suna pentru personajele serialului Elite. Christian (Miguel Herran), Lu (Danna Paola), Carla (Ester Exposito), Guzman (Miguel Bernardeau), Polo (Alvaro Rico), Samuel (Itzan Escamilla) si Ander (Aron Piper) reiau cursurile incepand cu data de 6 septembrie 2019. serialul va primi 3 noi elevi interpretati de Georgina Amorós (Cayetana), Jorge Lopez (Valerio, fratele vitreg al lui Lu) si Claudia Salas (Rebecca). Nu stim inca precis ce rol va avea fiecare nici ce se va intampla exact in acest nou sezon.

Un sezon 3 pentru Elite. Ne indoim de faptul ca va fi axat tot pe procesul lui Nano, acuzat de uciderea lui Marinainsa adevarata intrebare este urmatoarea : Polo va fi arestat pentru uciderea elevei de liceu ? Va fi secretul sau dezvaluit sau acesta va reusi inca sa il pastreze si in acest sezon ? Christian si Carla vor fi demascati ? Misterul planeaza si in acest nou sezon al serialului Elite. In schimb, creatorii serialului au oferit cateva informatii suplimentare cu privire la sezonul 2 al serialului in timpul unei conferinte de presa organziate la Madrid. Spre exemplu, le-a dezvaluit fanilor faptul ca urmeaza sa dispara un personaj si ca restul distributiei va avea doar 36 de ore la dispozitie pentru a-l regasi in viata. Cu alte cuvinte, un nou mister de dezlegat pentru personajele principale ale serialului.

In paralel cu aceasta dezvaluire, cei care se ocupa cu realizarea serialului Elite au anuntat o veste mai mult decat buna : un sezon 3 al serialului este deja in pregatire. Acesta ar trebui sa apara incepand cu anul 2020 pe Netflix insa totul se poate schimba in privinta intrigii. Data difuzarii ramane necunoscuta pentru moment, asteptam mai multe informatii in acest sens. In schimb, aceasta reinnoire extrem de rapida inseamna ca sezonul 3 va fi si ultimul ? Un att raspuns pe care trebuie sa il asteptam.

Faci un comentariu sau dai un răspuns?