Slăbește cu ajutorul dietei Forking

Te-ai săturat de dietele care recomandă numărarea caloriilor și cântărirea alimentelor? Te-ai săturat de dietele care te privează de mâncare de dimineața până seara? Atunci vei aprecia cu siguranță dieta Forking. Dezvoltată de către Yvan Gavriloff, specialist în managementul inovației și al creativității, această dietă îți propune un nou stil de viață, te ajută să slăbești fără efort și să te păstrezi în formă.

Dieta Forking implică consumul exclusiv de alimente la care pot fi mâncate cu furculița. prin urmare, nu trebuie să consumi alimente ce necesită folosirea cuțitului, lingurii sau degetelor. Asta în cazul cinei. În ceea ce privește celelalte două mese principale, poți folosi lingura, fără să exagerezi bineînțeles.

Două variante pentru pierderea în greutate
Dieta Forking vine cu două variante care se disting prin nivelul restrictiv pe care fiecare îl implică. Astfel, distingem:

Dieta Forking strictă care cere ca cina să fie mâncată și preparată doar cu ajutorul furculiței, fără vreun alt accesoriu de bucătărie. Ceea ce înseamnă că nu vei consuma cereale, legume, ouă sau pește.

Dieta Forking soft în care se pot folosi mai multe instrumente în prepararea cinei, ceea ce permite consumul de carne însă taiată în bucăți mici.

Avantajele dietei Forking
Dieta Forking vine cu mai puțin restricții decât restul dietelor cunoscute. Prin urmare, nu implică nici un fel de frustrare, riscul de carențe este aproape inexistent. Care sunt alimentele autorizate în cadrul dietei Forking?

Legume: fasole, linte, sparanghel, varză de Bruxelles, cartofi, ceapă, spanac, soia, salată.
Pește: hering, somon, ton, sardine, macrou.
Carne: de curcan, de pui doar în cazul dietei Forking soft.
Semințe: orez brun, quinoa, paste, semințe, bulgur.

Simplă și amuzantă, dieta Forking se dovedește a fi interesantă și ușor de urmat. Dacă vei să pierzi rapid câteva kilograme, nu este dieta potrivită, alege altă dietă.

Faci un comentariu sau dai un răspuns?