The Gilded Age, noul serial promițător al creatorului Downton Abbey

Julian Fellowes, creatorul celebrului serial Downton Abbey lucreaza la un nou serial ce urmeaza sa fie difuzat pe HBO si care ne va scufunda in atmosfera unui New York de la sfarsitul secolului 19.

Aviz fanilor serialului Downton Abbey. Realizatorul serialului, Julian Fellowes, a inceput colaborarea cu HBO pentru un nou serial care se va numi The Gilded Age. Serialul, la fel ca si Downton Abbey va pune in scena personaje fictive intr-o epoca reala (de data aceasta va fi vorba despre NewYork-ul anului 1885) si vom putea vedea cu siguranta istoria orasului precum si numeroasele avansari tehnologice. Despre ce urmeaza sa fie vorba in serial, care este synopsis-ul acestuia? Marian Brook, o tanara care face parte dintr-o familie saraca si conservatoare isi face aparitia la New York, la matusile sale, in urma decesului tragic al tatalui sau. Va incerca sa se infiltreze in aceasta noua lume, o lume a bogatasilor din New York. O vor ajuta in acest sens vecinii sai, familia Russell.

10 episoade comandate. The Gilded Age urmeaza sa fie difuzat pe HBO incepand cu a doua jumatate a anului 2019. Pentru moment au fost comandate 10 episoade de canalul de televiziune care difuzeaza seriale celebre ale momentului precum Game of Thrones, Big Little Lies si The Handmaid’s Tale. Se presupune ca, daca serialul are parte de succesul scontat, alte episoade, drept urmare, alte sezoane urmeaza sa fie comandate. Pentru moment, nicio data oficiala de difuzare sau cu privire la casting nu a fost difuzata.

Inca din 2012, canalul american NBC a anuntat ca a semnat un acord cu Julian Fellowes pentru un serial in acelasi spirit cu Downton Abbey. A durat atat de mult pana sa vada lumina zilei deoarece creatorul s-a concentrat asupra serialului Downton Abbey, incheiat in 2015. A avut unda verde din partea NBC sa inceapa sa lucreze la acest serial atunci cand se simte pregatit. Se pare ca acel moment a sosit insa din pacate avem prea putine detalii cu privire la intriga, tot ce stim este ca, la acest moment, filmarile sunt in toi.

Faci un comentariu sau dai un răspuns?