Top cele mai frumoase destinații europene accesibile cu vaporul

Daca ti-ai propus ca in viitorul apropiat sa descoperi magia regiunii mediteraneene departe de agitatie si de aglomeratie, trebuie sa stii ca mai exista inca o multime de regiuni sau de destinatii care si-au pastrat perfect autenticitatea si farmecul.

Rezervatia naturala Sa Dragonera, Mallorca, Spania. Insula in forma de dragon este o adevarata comoara naturala. Pentru cei care sunt in apropiere sau in Baleare, este un « must see ». Legenda spune ca Dragonera este un dragon adormit care protejeaza Mallorca de pirati si de alte invazii. O rezervatie naturala accesibila doar pe mare. Vei descoperi aici o fauna si o flora de o bogatie incredibila.

Mica insula La Graciosa, Canare, Spania. Numerosi sunt turistii care sunt in cautare de plaje si de golfulete linistite. Si cei care sunt gata sa se aventureze pe apa vor fi pe deplin recompensati. Este si cazul daca ajungi pe insula La Graciosa situata inainte de Lanzarote si accesibila doar cu vaporul. Vei gasi aici o insula speciala, fara sosele care te va transporta direct in Far West.

Golful Navaggio, Insula Zakynthos, Grecia. Este un loc mai popular, dar care merita un loc in acest clasament. Epava ruginita care domina locul acesta minunat pe aceasta plaja inconjurata de faleze impresionante in nuante de gri ofera un spectacol minunat.

Plaja Lalaria, Insula Skiathos, Grecia. O plaja cu pietricele albe, cu o mare in nuante de turcoaz si faleze ca de creta. Bine ai venit in Skiathos. Acesta insula greceasca aflata in Marea Egee are multe de oferit mai ales pentru cei care vin aici cu vaporul. Lasa-te deci fermecat de o panorama care pare prea frumoasa ca sa fie adevarata si navigheaza de-a lungul coastei pentru o apa limpede.

Grota Albastra, Insula Biševo, Croatia. Grotele marine sunt destinatii populare nu doar in Grecia, ci si in alte tari mediteraneene. Spectacolele frumoase de lumina pot sa fie observate de exemplu si in Grota Albastra din Insula Biševo, Croatia. Albastrul profund al marii are un efect minunat, reflectand lumina in zilele insorite si dand grotei o stralucire extraordinara.

Insula in forma de inima, Galešnjak, Croatia. Foarte putini ii cunosc numele, dar foarte multi ii cunosc forma sa de inima perfecta. Este vorba despre insula Galešnjak, Croatia. O adevarata capodopera naturala, destinatia perfecta pentru cei mai romantici. In plus, este o destinatie de vis pentru calatorii cu vaporul.

Cala Luna, Sardinia, Italia. Frumoasa Cala Luna are numele sau datorita formei de semi-luna si se afla pe coasta de est a Sardiniei. Are nisip in nuante de auriu, faleze spectaculoase si o mare in nuante de turcoaz deci este un loc cu adevarat magic. Este un loc accesibil si printr-o poteca chiar daca pe vapor ajungi mai usor aici.

Faci un comentariu sau dai un răspuns?