Top seriale vechi foarte apreciate de tineri pe platformele de streaming precum Netflix

Pentru tinerii spectatori, acum este mai usor ca niciodata sa gaseasca sau sa descopere vechile seriale datorita platformelor de streaming online. Astfel ca, publicul mai tanar a descoperit unele seriale precum « Friends » sau « Supernatural ». chiar daca primul a avut premiera acum mai bine de 15 ani sau al doilea este la al 14-lea sezon.

Care sunt deci serialele mai vechi foarte apreciate de tineri?

Supernatural, 2005. Atunci cand erau mici copii, Sam si Dean Winchester si-au pierdut mama din cauza unei forte supranaturale misterioase si demonice. Din cauza asta, tatal lor i-a crescut mai ceva ca pe soldati. I-a invatat despre raul paranormal care traieste in colturile sumbre si pe strazile secundare din America… acum cei doi strabat America in masina lor Chevy Impala luptand cu tot felul de amenintari supranaturale.

Sponge Bob, 1999. Chiar daca au cele mai bune intentii, Sponge Bob si Patrick Star intra mereu in belele. Si amuza pe toata lumea. Atunci cand nu sunt la Krusty Krab pentru a prepara prajituri epice cu crabi, ii putem gasi facand bubbles sau enervandu-l pe vecinul lor, Carlo.

Teen Wolf, 2011. Aceasta drama supranaturala, urmareste destinul lui Scott McCall, un licean muscat de un varcolac si care trebuie sa faca fata efectelor acestor muscaturi.

Friends, 1994. Asezati-va pe o canapea si relaxati-va in Central Perk, unde 6 prieteni se reunesc pentru a vorbi despre viata si despre iubire. Friends spune povestea lui Monica, si Ross Geller, dar si a lui Chandler Bing, Phoebe Buffay, Joey Tribiani si Rachel Green.

Pokemon, 1997. Ceea ce incepe ca o vacanta de vara in regiunea tropicala Alola se transforma in intr-un nou capitol pasionant in cautarea lui Sacha.

The Vampire Diaries, 2009. Prinsi in capcana unor corpuri de adolescenti, vampirii Stefan si Damon se lupta pentru iubirea Elenei, o adolescenta captivanta. Iar cei care sunt cei mai mari fani « The Originals » sau « Legacies », trebuie neaparat sa il vada, deoarece de aici a inceput totul.

Pretty Little Liars, 2010. Separate dupa disparitia liderului lor, 4 vechi colege de liceu se reunesc dupa ce cineva le ameninta ca le va dezvalui toate secretele murdare.

Grey’s Anatomy, 2005. Acest serial care se desfasoara in universul medical, urmareste viata personala si profesionala a medicilor de la Grey Sloan Memorial Hospital din Seattle, din Statele Unite.

The Simpsons, 1990. Acest desen animat a fost un adevarat fenomen in anii 1990 si ramane una din cele mai inovatoare si mai avangardiste francize de divertisment. Homer, Marge, Bart, Lisa si Maggie, sunt recunoscuti imediat de toti fanii lor oriunde in lume. Comedia de animatie care a primit si un Premiu Emmy, va sarbatori in curand cel de-al 30-lea sezon.

Faci un comentariu sau dai un răspuns?