Topul celor mai bune site-uri de streaming gratuite pentru filme și seriale

Esti in cautarea unui site de streaming gratuit pentru vizionarea filmelor sau serialelor favorite? Noi va propunem sa descoperiti un top al celor mai bune site-uri de streaming.

Zone Streaming. Pe vremuri cunoscut drept Fullmoviz, Zone Streaming este actualmente un site de streaming francez, unul din cele mai populare ale momentului. Site-ul propune vizionarea unor filme gratuite si nelimitat. Linkurile partajate pe site permit vizionarea unor filme in calitate HD. Actualizat in mod regulat, Zone Streaming beneficiaza de un catalog care ofera o multime de filme.

Paystreaming. Paystreaming este unul din cele mai vechi site-uri de streaming de pe piata. Regasim aici filme si seriale, disponibile in mod gratuit si nelimitat. Instalarea unui mic program denumit Cacaoweb este totusi necesara pentru a obtine mai mult decat un link pentru vizionarea unui film sau a unui episod al unui serial. Insa avantajul este oferit de faptul ca lipseste publicitatea.

LibertyVF. Daca nu iti place sa citesti subtitrarile si preferi sa vizionezi filmele in VF, LibertyVF este ideal pentru tine. Dotat cu un catalog bogat si actualizat destul de des cu noutati, site-ul propune o multime de filme si seriale in streaming de foarte buna calitate fara sa fie nevoie de inregistrare.

Sokrostream. Sokrostream este un actor recent care s-a impus rapid drept unul din cele mai bune site-uri de streaming. Fimele si serialele sunt la onoare pe acest site si pot fi urmarite in mai multe tipuri de calitate, de la CAM si HD la cea mai buna calitate existenta in ziua de azi pe piata. Utilizatorii participa la buna functionare a acestui site deoarece isi pot partaja propriile filme si seriale, punandu-le altora la dispozitie. Drept urmare, Sokrostream este alimentat in mod regulat alimentat de contributiile utilizatorilor sai, alegerea este extrem de vasta.

Filmzenstream. Filmzenstream propune seriale si filme in VF, disponibile in mod gratuit si fara limita de timp. Site-ul concentreaza si calitatea linkurilor furnizate utilizatorilor – continutul propus este in HD sau 720p. Navigarea pe site este in egala masura extrem de simplificata asta datorita unei interfete epurate si simple.

Faci un comentariu sau dai un răspuns?