Tribes of Europa, serialul distopic al producătorilor Dark care nu trebuie ratat

Urmatorul serial eveniment semnat Netflix, are in sfarsit un trailer. Tribes of Europa este o productie germana in spatele caruia stau printere altele si cei care au lucrat la serialul Dark. De data aceasta insa nu este nevoie de caltorii prin timp si spatiu sau alte cronologii mai complicate.

Aici avem de-a face doar cu o lume distopica in care un mic grup de supravietuitori va incerca sa supravietuiasca si sa nu cada in mainile inamicilor.

Serialul se deruleaza astfel in anul 2024 si avem de-a face aici cu un trib pasnic de 3 copii care vor sa salveze Europa, complet fractionata dupa o misterioasa catastrofa. Dar, destinul lor se va schimba complet atunci cand vor da peste un misterios cub.

Intre fictiune, distopie si thriller, Tribes of Europa va seduce foarte multa lume datorita unei realitati nu atat de departe fata de a noastra, dar care este regandita si reinterpretata putin cu un sos catastrofic. Sa nu mai vorbim despre faptul ca in distributia sa regamim o actrita de origine romana, Ana Ularu.

Aici triburile se bat pentru suprematie si pentru a f sefii Europei. Si ne trezim pe un adevarat camp de batalie. In oric caz si trailerul sugereaza o fictiune mai sumbra, in genul serialului The 100 cu un aspect de SF foarte bine marcat.

Deci viitorul nu s-a desfasurat asa cum am prevazut si Europa anului 2074 este fragmentata de numeroasele state tribale pentru a impune dominatia lor. Iar Kiano, Liv si Elja vor inerca sa salveze Europa si sa isi traseze propriul lor drum.

Pe langa aceasta din distributie mai fac parte Emilio Sakraya, Henriette Confurius, David Ali Rashed, Oliver Masucci, Melika Foroutan sau Robert Finster.

Ne intalnim deci pe 19 februarie pe Netflix pentru cea mai frumoasa descoperire.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *