Umbre – un serial românesc apreciat în UE pe HBO GO

In timp, platforma de streaming online HBO GO si-a castigat reputatia in fata fanilor de lider in productia unor seriale exceptionale si are o librarie solida nu doar in ceea ce priveste volumul, ci si pentru produsele de calitate originale.

Umbre reprezinta cel de al treilea serial HBO Europe din Romania si este o productie Fmovies care imbina perfect comedia neagra cu zona dramei psihologice intr-un mod complet nou, cu note de propespetime, astfel incat sa se poata plia pe un concept castigator, specific productiilor HBO.

Un serial autentic romanesc
Pastrand realismul specific dramelor romanesti, acest serial stabileste clar un sentiment puternic al locului, avand un stil auster si de foarte multe ori mininalist care a fost marcat in special de urmorul negru care a devenit prezent in mod vizibil printr-o analiza minutioasa a intamplarilor de zi cu zi.

Un Bucuresti constrastant si o actiune spicy
Este prezentat un Bucuresti plin de contraste cu ajutorul unui mix ciudat dintre criminalitatea interlopa si actiune strict domestica. Incarcatura psihologica este ridicata si rasul este intunecat.

Povestea il prezinta pe Relu un taximetrist si un om simplu cu o sotie si doi copii care se straduieste sa supravietuiasca in mediul in care a crescut si se adapteaza rapid situatiei in incercarea de a duce o viata dubla fiind recuperator pentru un mafiot numit Capitanu.

Un personaj contrastant indragit de public
Chiar daca actioneaza in ciuda oricarei norme morale, el a castigat rapid simpatia publicului si este portretizat cu foarte multa acuitate undeva intre satira si strategie. Masca umorului va lua aspectul unui tragism esential.

Fara sa se comporte ca o victima a acestei situatii social economice in care exista, el reprezinta un personaj specific in noul val cinematografic romanesc, fiind tipic prin contrastul dintre intentiile bune si comportamentul imoral, un mix care se strange incet in jurul gatului sau ca un streang.

Dupa perioada in care a reusit sa tina situatia sub control, fara ca lumile din care face parte sa interactioneze intre ele, el omoara un mafiot si decide sa iasa din lumea interlopa dar nu mai poate.

Umbre este un serial roamanesc care a strans un numar considerabil de spectatori pe platforma de streaming online HBO GO, fiind un adevarat succes. Conform statisticilor, serialul Umbre a fost vazut si apreciat mai mult de straini decat de romani, strangand numeroase aprecieri pozitive in jurul lumii.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *