Zero, un serial italian de descoperit

Netflix a dezvaluit recent trailerul de la serialul de origine italiana, Zero. Este cel care urmareste povestea unui adolescent timid care descopera ca are o superputere.

O poveste cu super – eroi made in Italy. Super-eroii sunt din ce in ce mai populari. Un univers care devine din ce in ce mai mare si care se adapteaza din ce in ce mai multe tari si care propun din ce in ce mai multe povesti traite de personaje cu puteri supranaturale.

Sa fii invizibil, iata adevarata putere. Zero spune povestea unui baiat timid care are o super- purere- sa devina invizibil. Acest lucru nu face din el un super-erou ci mai degraba un erou modern care devine constient de puterile sale, atunci cand Barrio, cartierul de la periferia milaneza de care incerca sa scape, este in pericol.

Devine in ciuda vointei sale un super-erou si va descoperi datorita aventurilor prin care trece, prietenia lui Sharif, Inno, Momo sau Sara si poate si iubirea.

Zero ne prezinta un personaj central care este obisnuit sa fie ignorat, chiar batjocorit. Pana in momentul in care descopera ca are o superputere. Aceasta se manifesta pentru prima data exact atunci cand are nevoie atunci cand un barbat il urmareste pentru a-l omori.

La fel ca si in cazul lui Captain America, regasim povestea cuiva considerat de foarte multa lume slab care se trezeste dintr-o data cu o putere extraordinara. Ar trebui sa asistam in serial si la o schimbare progresiva a eroului. Zero ar trebui sa isi dea seama incet cum ar trebui sa se foloseasca de puterea sa pentru a face bine.

Serialul nu propune nimic nou sau revolutionar,dar este un serial care se va remarca prin personajele sale cu siguranta. Trailerul ne permite sa descoperim un erou foarte emotionant, interpretat de Giuseppe Dave Seke.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *